Kövess minket

Hiphop

Doja Cat bejelentette új albuma címét, azt állítja az előző lemezeket csak a pénzért csinálta

Megosztva

Doja Cat elárulta következő albumának címét, miközben megosztotta gondolatait korábbi albumairól, a „Planet Her„-ről és a „Hot Pink„-ről. A rapper és énekesnő a Twitter posztjában arról ír, hogy a korábbi albumait csak a pénzért csinálta, és a rajongók bedőltek neki, hogy őszinte munka volt.

A Planet Her és a Hot Pink csak pénzhajhász projektek voltak és bedőltetek neki. Most már eltűnhetek valahova messze, és tapogathatom a füvet a szeretteimmel egy szigeten, miközben ti közepes minőségű pop zenék után sírtok” – posztolta beleállva a saját fanjaiba.

Egy következő tweetben Doja Cat elárulta közelgő albumának címét is: „First of All„. Az év elején még „Hellmouth„-ként hivatkozott a projektre, de ezek szerint megváltoztatta azt. A megjelenési dátum továbbra sem ismert.

Áprilisban Doja Cat már elárult néhány információt az albummal kapcsolatban, mondván, hogy az egész rap-alapú lesz, mert már nem érdekli a pop. „Nincs több pop” – tweetelte akkor, majd egy másik rajongónak adott válaszában kifejtette: „A pop már nem izgalmas számomra. Nem akarom csinálni„.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés