Kövess minket

Hiphop

Doja Cat folyamatosan trollkodja a rajongóit az új lemezével kapcsolatban

Megosztva

Doja Cat továbbra is tervezi a tavaly megjelent, Planet Her című harmadik stúdióalbuma folytatását, de a projektről nem igazán lehet sokat tudni, amit pedig lehet, azt sem biztos, hogy érdemes elhinni.

Dupla lemez?

A lemezről először 2021 végén beszélt Doja, elárulva, hogy dupla lemezt akar készíteni, két különböző hangzással. Doja tervei szerint az egyik oldalon a szokásos pop és rap elemeket ötvöző zenék lennének, összesen hét dal. A másik oldal viszont totál hiphop projekt lenne, méghozzá 12 dallal, Jay Versace, valamint 9th Wonder producerelésében.

Főleg rap?

Idén májuban aztán kissé átírta ezt a sztorit, és azt állította, hogy a lemezen ugyan még nem kezdett el dolgozni, de ha elkezd, akkor a tervei szerint “túlnyomórészt” csak rap zenék lesznek rajta. Ezzel kvázi ellentmondott a korábbi két lemezes állításának, de az igazi őrület itt még nem kezdődött el.

Rákapott a technóra?

Szeptemberben több cikk is megjelent arról, hogy Doja lenyilatkozta, rákapott a techno zenére, és ebből inspirálódik az új lemezéhez. „Nagyon elmélyültem a ’90-es évek német rave hangulatában, nagyon élvezetes” – mondta, majd elismerte, hogy Beyoncé és Drake új lemezeivel az elektronikus zene most elég mainstream szinteket üt meg, de ő nem house-t, hanem kifejezetten rave zenét akar csinálni az új lemezén.

Az egész csak vicc volt, valójában R&B lemez lesz.

Akik elkepzéltek, ahogy Doja világító rudakkal a kézben, bőrszerkóban vereti a rave zenét a következő klipjében, azok jobb ha elhessegetik ezeket az álmokat, mert az egész csak trollkodás volt. Doja ma Twitteren vallotta be, hogy átverte a riportert az interjúban, nem lesz itt semmiféle rave lemez, helyette R&B albumot készít. „Nem lesznek rajta rap dalok, színtiszta R&B lesz” – posztolta.

Egy újabb hazugság…

Najó, mégsem R&B lesz, hanem egy kísérletező jazz lemez, elvileg ez most már tényleg az igazság…

Nem, mégis R&B lesz, becsszó!

Huh, kezd kicsit fárasztó lenne, de talán tényleg itt a megoldás, Doja szerint valóban R&B lemez lesz, egyetlen rap verzével, mely a deluxe kiadás 34. dalán lesz…oké, tuti megint szórakozik…

ROCK ALBUM???

Doja az utolsó posztjában még csavart egy utolsót, hangüzenetben fedte fel, hogy valójában egy rock lemezt készít, gitározni is megtanul, lángokat fog köpni koncert közben, és…áh minek folytatni, úgyis trollkodik.