Kövess minket

Hiphop

Doja Cat következő lemeze „nagyrészt” rap zenével lesz tele

Megosztva

Doja Cat még nem kezdett el dolgozni az új albumán, de a tervei szerint a projekten „túlnyomórészt” csak rap zenék lesznek. Erről az amerikai ELLE legújabb számában mesélt, melynek a címlapján is ő látható.

A karrierem elejétől kezdve rappelek, de nem igazán tudtam jól énekelni. Azóta sokat fejlődtem. Arra használom a hangom, hogy külön világokat hozzak létre, nem zavar, hogy egyesek szerint nem tudok rappelni” – mondta, kvázi reagálva Remy Ma márciusi megszólalására, melyben kétségbe vonta, hogy Doja Cat rap zenét csinál. “Állandóan a rap kategóriába rakják őt, de én nem tartom őt rappernek” – mondta akkor Remy. Később amúgy többen is megvédték Doja-t, például Wale, aki szerint Doja az egyik legjobb rapper jelenleg.

Doja amúgy korábban azt mondta, hogy a következő stúdióalbuma egy duplalemez lesz, aminek alapjait 9th Wonder és Jay Versace viszik majd, de most ezt nem erősítette meg, csak azt mondta, folyamatosan kapja a beateket, amikből már válogat, és a lemez jön, amikor kész lesz.

Doja a kollégái közül Nicki Minaj-t és JAY-Z-t is dicsérte az interjúban, előbbinél kiemelte, hogy egy robbanásszerű női tálentumról van szó, akitől megtanulta, hogy milyen egy igazi „üzletasszony”, míg az utóbbitól a rap zenével vegyített irónia szépségét tanulta el.

Doja Cat legutóbbi albuma tavaly jelent meg, Planet Her címmel.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés