Kövess minket

Hiphop

Doja Cat leállította az egyik koncertjét, miután a rajongói segítségért kiáltottak

Megosztva

Egyre több előadó ismeri fel a koncertek biztonságossá tételének fontosságát, pláne a tavalyi Astroworld fesztiválon történt tragédia után. Februárban például Billie Eilish állította le a fellépését, miután látta, hogy valaki rosszul lett a rajongói közül. Billie még Travis fesztiváljára is tett egy apró utalást, kiemelve, hogy ő törődik a fanjaival, igaz eme kijelentése nem mindenkinek tetszett, Kanye West bocsánatkérést követelt az énekesnőtől. Szintén februárban az amerikai rockzenész, John Mayer is hasonlóan tett az egyik koncertjén.

A trend pedig folytatódik, láthatólag senkinek sem szeretne halott rajongókkal bekerülni a hírekbe, most például Doja Cat kért szünetet az argentin Lollapalooza fesztiválon, miután látta, hogy több fanja segítséget kér a közönségben. A zenész a koncertje végefelé járt, épp az „Options” című dalát adta elő, mikor leállította a zenét, hogy megbizonyosodjon róla, hogy mindenki rendben van-e. Doja többször is megkérdezte a közönséget a hogylétükről, és elmondta, hogy számára fontos, hogy mindenki épségben térjen haza.

A közjáték egy kb. 5 perces leállást okozott a koncerten.

Előfordul az ilyen. Nagyon sokan vagytok és az emberek összetorlódnak. Nagyon sok ember van itt, pláne, ha az én oldalamról nézzük. Senki sem hibás ebben, nyilván mindenki itt szeretne lenni” – mondta Doja, majd megígérte, hogy még visszatér az országba.

A koncert végül folytatódott és Doja Cat zárásként elnyomta a „Say So” című slágerét. Alább lehet csekkolni a teljes fellépést.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés