Kövess minket

Hiphop

Doja Cat megerősítette, hogy visszavonul a zenéléstől

Megosztva

Doja Cat úgy tűnik, komolyan gondolja ezt az egész visszavonulósdit. A rapper és énekesnő először előző héten jelentette be, hogy felhagy a zenéléssel, miután elmaradt a paraguayi koncertje és összeveszett az ottani rajongóival. “Minden halott számomra, már a zenélés is, és egy kibaszott idióta voltam, hogy azt hittem, hogy ez nekem való, ez az egész egy rémálom, kövessetek ki” -írta akkor. Később aztán bocsánatot kért a fanjaitól, akik ekkor jogosan hihették azt, hogy marad a bizniszben, most mégis arról posztolt, hogy állja a szavát, és visszavonul.

Doja Twitteren arról írt, hogy még lenyomja a The Weeknd-del közös „After Hours” turnét, ahol ő lép fel a kanadai énekes előtt, de utána eltűnik a szemünk elől.

Csak szólok azoknak, akik jönnek az After Hours turnéra, hogy ott leszek. De csak azért mert ott leszek, nem jelenti azt, hogy rögtön utána nem tűnök be. Még egy csomó dolgot kell csinálnom, de egyesek azt hiszik, hogy mert fotókat posztolok, még nem vonultam vissza. Igen ez azt jelenti, hogy klipeket kell még forgatnom, fellépéseket kell lenyomnom, kiszarom magamból ezeket, aztán viszlát. Még nem tűntem el” – írta, kvázi felvázolva, hogy a jelenlegi szerződéseiben foglaltakat még végigcsinálja, és majd utána vonul vissza.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés