Kövess minket

Hiphop

Donald Trump ügyvédje szerint a volt elnök olyan, mint 2Pac és Biggie

Megosztva

Donald Trump ügyvédje szerint van előnye annak, hogy a volt elnök ellen vádat emeltek New Yorkban, mivel szerinte így egy lapon lehet említeni Tupac Shakurral és Notorious B.I.G.-vel.

Trump ügyvédje, a „The Benny Show” podcastban tette az érdekes összehasonlítást, azt állítva, hogy a vádemelés Trump ismertségét fogja növelni, hasonlóan más hírességekhez, akik börtönbe kerültek, mint pl. Pac. A témát a podcast műsorvezetője dobta fel, de az ügyvéd nagyban egyetértett és nagyon tetszett neki a hasonlat, igaz személyes véleménye szerint Trump inkább olyan mint Biggie.

Trumppal szemben amiatt vizsgálódik a manhattani kerületi ügyész, mert a gyanú szerint üzleti dokumentumokat hamisíthatott, hogy eltitkolja, hogy ügyvédjén keresztül 130 ezer dollárt fizetett Stormy Daniels pornósztárnak, hogy az hallgasson az afférjukról a 2016-os elnökválasztási kampány hajrájában.

A nagy rapper hasonlítgatásból kifelejtették, hogy Tupac már ’92-ben kritikusan szólalt meg az akkor még csak üzletember Trumpról, mikor az amerikai kapzsiságról beszélt az MTV-nek.

Tupac húga is megszólalt az esettel kapcsolatban, a TMZ kérdésére elmondta: „A bátyámat a tisztességéhez, az elveihez, valamint a személyes és kollektív felelősségvállaláshoz mérték„, és „istenkáromlásnak” nevezte Trump ügyvédjének megjegyzéseit.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés