Kövess minket

Hiphop

Dopeman elárulta, mi volt az a pont, ahol eltört valami a Majkával való kapcsolatában

Megosztva

Majka anno Dopeman oldalán indította be a rap karrierjét, de a valóságshow-szereplőből lett rapper a második lemezére eltávolodott korábbi mentorától, méghozzá annyira, hogy a beef egy „sztárbox” eseményen csúcsosodott ki. Dopeman most elárulta, hogy mi volt az a pillanat, ahol összebalhéztak, és miért.

Dopeman a LifeTV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendégeként mesélt Majkával való kapcsolatáról. Mutattak neki egy archív fotót, amin épp egy Majka fotó előtt mutatja fel a középső ujját, mire a rapper megemlítette, hogy ez a kép a kettejük háborújának csúcsán készült, közvetlenül a bokszmeccsük előtt. „Most milyen viszonyban vagytok?” – tette fel a kérdést az energiaitalt szürcsölgető Hajdú, mire Dopeman elmesélte, hogy benne semmi rosszérzés nincs Majka felé, és szerinte ez fordítva is igaz, mivel nemrég összefutottak egy plázában, és Majka odaköszönt neki, igaz az interakció itt meg is állt. „Akkor köszönőviszony megvan?” – kérdezte Hajdú, mire Dopeman azt válaszolta, hogy szerinte igen, de Majka nevében nem tud beszélni.

A beszélgetés során Dopeman azt is elmesélte, hogy épp Egyiptomban tartózkodott, mikor az anyja felhívta a Való Világ első évadának sugárzása idején, hogy az egyik villalakó az ő dalait rappeli. Dope először vállat vont, de aztán megnézte a műsort és szimpatikus lett neki Majka, egyben a tehetséget is meglátta benne. Dopeman később találkozott is Majkával a villában, majd a show után közös lemezt készítettek, „Az ózdi hős” címmel, Majka pedig csatlakozott Dopeman La Mafia Familia nevű csapatához.

Dopeman visszaemlékezése szerint Majkát már az első lemez készítési során is bombázták a különböző felkérésekkel, de nem akart elmenni mainstream irányba, ezért maradt vele. A lehetőségekkel való csábítás viszont annyira erős volt, hogy rövid időn belül beadta a derekát. Dopeman szerint fél évnyi közös hakni volt leszervezve, mikor egyik nap Majka közölte, hogy elvállalt egy rádiós felkérést az akkor még országos Danubius Rádiónál. Dopeman és Majka között mindössze szóbeli megállapodás volt, hogy közösen viszik a karrierjüket, ezt rúgta fel Majka, és ezért rágott be rá Dopeman, de ma már bánja a beefet, szerinte egyikük sem profitált belőle, csak a média, meg a rajongók csámcsoghattak rajta.

Dopeman szerint Majka „Belehalok” és a saját „BAZMEG” című dalok (amiket amúgy korszakos hiphop trekkeknek tart) megjelenése környékén, azaz 2012-ben lett volna esély a békülésre, de túl sok volt az egó, és ez nem jött össze.

Tényleg őszintén mondom, hogy ha valakit megbántottam…tehát ha így gondolok vissza rá, akkor sajnálatot kell kifejeznem, mert különben amin veszekedtünk azok ilyen bagatell dolgok” – zárta a gondolatát.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés