Kövess minket

Hiphop

Eckü: Okádok a Fidesztől

Megosztva

Az elmúlt hetek politikai történései – a KATA megváltoztatása, a rezsicsökkentés megnyirbálása – még a Fidesz keményvonalas szavazói között is jócskán kiverték a biztosítékot. Vállalkozók, ételfutárok, na meg „hétköznapi” emberek tüntetnek napok óta országszerte, de valahogy a szigorításokban – a KATA-ban legalábbis vastagon – érintett zenész közeg mégis túlnyomórészt csendben van.

Éppen ezért érdekes elolvasni Baranyai Dániel, azaz Eckü friss, ma reggel született Facebook bejegyzését, melyben kicsit magát, kicsit a zenésztársakat ostorozva kiálltja az éterbe, hogy mennyire nincs kibékülve a Fidesszel, illetve az ország jelenlegi helyzetével.

A Hősök frontembere szerint a kormánypárt hígfossá változtat mindent azok számára, akik nem tartoznak a Fidesz-szektához, miközben a zenészek kívülállókként figyelik az eseményeket. Persze ennek is meg van az oka: senki sem szeretné, ha szépen sorban lemondanák a fellépéseiket, vagy, hogy pont egy koncerten állítana be vizsgálódni a NAV.

Okádok a Fidesztől, a katakinyírástól az ispánokig, a vármegyéktől a rezsiszopatásig. Megterveztétek, jól kitaláltátok,…

Posted by Baranyai Dániel on Friday, July 22, 2022

Eckü egyébként korábban, a koronavírussal kapcsolatos korlátozások idején is hangot adott elégedetlenségének a kormány intézkedéseit illetően.

Címlapfotó: Tusai Andi

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés