Kövess minket

Aztaa

Ed Sheeran szívott egy ici-pici füvet a Game-mel, és úgy berosszult, hogy haza kellett mennie

Megosztva

Ed Sheeran nem az a bulizós celeb típus, mint egy nemrég elmesélt sztoriból kiderült. Az énekes a Fitzy & Wippa podcast vendége volt, ahol visszaemlékezett arra az időszakra, mikor The Game-mel stúdiózgatott együtt még 2013-ban.

Emlékszem 2013-ban The Game-mel együtt ültem a stúdióban, miután elhívott magához Comptonba. Zenélgettünk és csináltunk legalább 13-14 dalt. A stúdiózás vége felé átjöttek a haverjai, és szépen lassan az egész átalakult egyfajta partizásba” – kezdte a sztoriját az angol zenész.

Úgy voltam vele, hogy tudod mit? Itt vagyok Comptonban The Game-mel, ha Rómában jársz, tégy úgy, mint a rómaiak, nem? Szóval egy iciripicirit beleszívtam egy cigibe, és azonnal kidőltem. Rögtön haza kellett mennem. Ez 2013-ban volt, amúgy nem szoktam ilyet csinálni” – emlékezett vissza Sheeran.

Ez az egész amúgy azután történt, hogy Sheeran Twitteren megdicsérte The Game 2012-es „Jesus Piece” című nagylemezét, mire a rapper áthívta magához stúdiózni. A közös munka elvileg egy kollab lemezen jött volna ki, melynek a tervét The Game be is dobta anno a médiában, nyíltan beszélt róla, hogy a dupla-lemezes projektet kiadják valamikor 2014 végén. Ebből aztán végül nem lett semmi, de Ed Sheeran mégis feltűnt a rapper „Born 2 Rap” című 2019-es lemezén, méghozzá két dalon is.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés