Keresés

Az EFOTT-ozók akkor buliznak, mikor jól esik

Fiji- 2016.07.14. 14:11
Viharosan kezdődött a fesztiválozók számára az EFOTT első napja. Mindenki tisztában volt azzal, hogy narancssárga riasztást jeleznek Velence környékére, de fesztiválozók úgy döntöttek, hogy akkor is buliznak, ha jól esik.

Szerdán kezdődött el az igazi buli az EFOTT-on. A fesztiválozók lassan szállingóztak a party helyszínre, de késő délutánra már szinte teltház volt. Aki időben érkezett, még megtapasztalhatta, hogy milyen érzés a szabadban bulizni, a PASO gondoskodott a fergeteges hangulatról. Akinek ez a stílus nem jött be – a később kulcsfontosságú – helyszínné váló Rauch sátorban tombolhatott a Belgára.

A PASO-val ellentétben Kowalskyéknak már nem volt ekkora szerencséje, a pár csepp esőből később hatalmas vihar kerekedett, és mindenki menekült az ítéletidő elől. A szervezők mindenkit a Rauch sátorba tereltek be. Kezdetben mindenki csodálta a villámlást, majd megunva a semmittevést a tömeg magát kezdte el szórakoztatni. Többek között az idei Eb magyar slágere, az „Éjjel soha nem érhet véget” is felcsendült. Másfél óra várakozás után sem hagyott alább a vihar, azonban a szervezők úgy döntöttek, hogy az első nap nem maradhat el.

A rajongók kicsit csalódottak voltak ugyan, mivel a mai nap fellépői csak rövidített koncerteket adhattak, de így mindenki helyet kapott a színpadon. Hajnalban többek között hangszert ragadott a Paddy and the Rats és a Kowalsky meg a Vega, bulit pedig az Alvin és a Mókusok zárta. 

További képekért nézd meg Galériánkat

Hozzászólások

Érdekes lehet