Kövess minket

Hiphop

Egy 2019-es fesztiválbaleset miatt is beperelték Travis Scottot

Megosztva

A halálos kimenetelű Astroworld fesztivál után most más, korábban káoszba fulladt Travis Scott események miatt is megütheti a bokáját a rapper. Itt van például a 2019-es Rolling Loud fesztes fellépése, ahol annyira tombolt a közönség, hogy egymást taposták, sokan nem kaptak levegőt, elájultak, vagy épp összeverekedtek.

Legalábbis ezt állítja az egyik rajongó, Marchelle Love, aki a lábát törte el a koncerten. Love perel, a periratban pedig azt írja, hogy Travis látta, hogy drámai a helyzet, de a biztonságiak, sőt még a helyszínen lévő rendőrök kérésére sem vett vissza az energiából. Love azt is kiemeli, hogy korábbi Travis koncertek is hasonlóan végződtek, szóval a rapper tudhatta volna, hogy mikor kell kicsit visszavenni.

Travis ügyvédje szerint Love csak nyerészkedni próbál az Astroworld tragédián, és kihagyja a történetből, hogy azért alakult ki pánik a 2019-es koncerten, mert azt hitte a közönség, hogy lövöldözés történt. Ekkor le is állították egy időre a fellépést. Az ügyvéd hozzátette, hogy a nő már többedjére próbálja beperelni Travist a sérüléséért, de a történetét mindig egy kicsit megváltoztatja.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés