Kövess minket

Hiphop

Egy colorádói fegyenc azt állítja, benne reinkarnálódott 2Pac, ezért igényt tart a rapper örökségére

Megosztva

Reinkarnálódott 2Pac, de szerencsétlenségére a karma úgy hozta, hogy egy colorádói börtönlakó, Tarnell Leon Jones testébe vándorolt a lelke. Ezt maga Jones állítja, aki egy kérvényt is beadott a New York-i bíróságra, mert szerinte bizonyítható, hogy 2Pac benne él, és emiatt őt illeti meg a rapper teljes öröksége.

Az AllHipHop birtokába jutott bírósági papírok szerint Jones olyan megdönthetetlen bizonyítékokkal próbálja alátámasztani a reinkarnációt, hogy napra pontosan tudja, mikor született a rapper, valamint annak a dátumát is ismeri, mikor lőtték meg a rappert. Sajnos nem hasonlít Shakurra, és a társadalombiztosítási számát sem tudja fejből, de ezek a részletek biztos a lélekvándorlás közben kallódtak el. Jones szerint, ha nagyon részletes egészségügyi vizsgálatoknak vetnék alá őt, akkor láthatnák, hogy kétfajta vércsoportja van, és két szíve. A rab azt tanácsolta a beadványban, hogy guglizzák meg a teljes nevét, mivel szerinte az „Tupac reinkarnálódott neve”.

A férfi, aki jelenleg a San Carlos nevű javítóintézetben éli mindennapjait, kártérítést is szeretne, többek közt azért, mert mikor még Shakurként élte az életét, ’92 és ’95 között több különböző államban is meglőtték a rendőrök, egyszer pedig egy 1 millió dollárt loptak el tőle. Utóbbi történésnek a pontos dátumára nem emlékszik, az a fránya lélekvándorlásos amnézia már megint lecsapott. Mivel az IGAZI Tupac Shakur újjászületett, ezért Jones azt kéri, hogy az összes korábbi személyes papírját adják át neki, plusz a rapper örökségére is igényt tart, a zenéi utáni jogdíjaktól kezdve, ahogy ő fogalmaz, „házak, kocsik, terepjárók, zenei stúdiók”-on át mindenre, ami korábban 2Pac tulajdonában volt.

Az ügyben eljáró bíró, Hector Gonzalez gyakorlatilag rögtön a kukába dobta a kérvényt, kijelentve, hogy az állítások teljesen mesebeliek, Jones pedig egy notórius pereskedő, akinek ez már legalább a 13. teljesen random beadványa az elmúlt évtizedből.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés