Kövess minket

Aztaa

Egy éve még a falfirkák ellen harcolt, a minap beszállt graffitizni Győr polgármestere, Dr. Dézsi Csaba András

Megosztva

Győr az idén ünnepli alapításának 750-ik évfordulóját, és e jeles alkalomra egy óriási méretű falfestményt is berendelt a város vezetése. A giga greff a Bajcsy-Zsilinszky úton készül több művész összefogásának köszönhetően: a helyi alkotó, Zéta tervezte a képet, miközben a kivitelezésből (például) a Hősök rappere, az amúgy veszprémi Mentha is vastagon kiveszi a részét.

A Bajcsy-Zsilinszky úton készül, a DM sarkánál az Arrabona udvar bejáratánál. Érdemes Győrben arra sétálni❗️✌️❤️😉🇭🇺👨🏻‍🎨

Posted by Dr.Dézsi Csaba András on Wednesday, April 20, 2022

Győr polgármestere, Dr. Dézsi Csaba András a minap a helyszínen járt, hogy megtekintse, hol tartanak a munkálatok. Ha pedig már ott volt kannát ragadott, és tolt egy firkát a falra, mely egy majdhogynem emberalakot ábrázol. A legál fújás után a civilben szívsebész Dézsi meg is jegyezte, ez az egy valami, amihez egyáltalán nem ért.

Kipróbáltam a graffiti falfestést. 😁 Inkább a profikra hagyom❗️😂😂😂😂Kövessék figyelemmel, akár személyesen is a helyszínen, hogyan szépül meg az eddig csúnya és koszos tűzfal❗️Szívügyünk Győr❗️✌️❤️🇭🇺😉

Posted by Dr.Dézsi Csaba András on Wednesday, April 20, 2022

A fideszes városvezető egyébként bő egy évvel ezelőtt azzal került be a hírekbe, hogy harcot indított a Győr történelmi belvárosában található graffitik ellen, habár akkor azt is kiemelte, hogy nem a művészeti ággal van baja, hanem azzal, hogy nem a megfelelő helyre kerülnek ki ezek a rajzok, illetve feliratok.