Kövess minket

Aztaa

Egy farmra menekülő rapsztárt alakít Freddie Gibbs debütáló filmszerepében, itt az első trailer

Megosztva

Freddie Gibbs rapper idén nyáron debütál majd első filmszerepében, meg is érkezett a nyáron megjelenő mozi első előzetese, adta hírül az NME.

A film a Down With The King címet viseli, Gibbs ennek lesz a főszereplője egy igencsak stílszerű figurát alakítva. Az mc Mercury “Money Merc” Maxwell karakterét kapta – Maxwell a történet szerint egy világhírű rapsztár, akit menedzsere egy vidéki farmra küldi el pihenni, mintegy megmentve őt a nagyvárosi sztárlét és celebség nyomásától.

Money Mercnek szüksége is van némi relaxra, szupersztárként élni ugyanis a látszat ellenére nem egyszerű. A most május végén felfedett trailer kezdő képsoraiban még azt látjuk, hogy az mc a színpadra sétál a backstageből, kint pedig ezrek várják, majd kapunk egy vágót, Gibbs pedig már egy fakunyhó felé baktat bundában.

A farmon tehenekkel foglalkozik, birkákat hajt, állatokat nyúz a gazdával, megismerkedik a helyi közösséggel, átértékeli karrierjét, és így tovább, de mint látjuk, rappelésre és az igencsak kijáró önreflexióra is van ideje, sőt, még a szerelem is rátalál.

Ami a krediteket illeti, a Down With The King rendezője Diego Ongaro (Bob and the Trees), a színészek közt pedig Bob Tarasuk, Sharon Washington (Joker) és Jamie Neumann neveit találjuk.

Fontos, hogy a gyártásban Gibbs executive producerként is részt vesz, mi több, valódi élményeiből és saját „rapper karakteréből” is sokat átemeltek (erre Ongaro utalt a Complexnek adott interjújában), így kissé olyan élmény lesz nézni a filmet, mintha abban Freddie magát alakítaná. Az előadó saját elmondása szerint a felkészülés hónapjai alatt hollywoodi kedvence, Samuel L. Jackson játékát tanulmányozta.

A film egyébként több fesztiválon is debütált, egyebek mellett Cannes-ban is, ami már önmagában presztízsértékű, és ha ez nem lenne elég, az alkotás a Grand Prize díjat is kiérdemelte az amerikai Deauville filmfesztiválon.

Ugyan Gibbs korábban színészkedett már olyan sorozatokban, mint a Bust Down, vagy a Power Book IV: Force, egész estés filmben még nem láthattuk, így a DWTK igencsak várós műnek ígérkezik.

A Down With The King június 28-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés