Kövess minket

Hiphop

Egy kósza golyó okozta Takeoff halálát, nem őt akarták lelőni

Megosztva

Miközben Quavo és Offset egyelőre nem posztoltak Takeoff tegnapi halálával kapcsolatban, A Migos kiadója, a Quality Control Music közzétett egy hivatalos közleményt az Instagram oldalán. Ebben arról írnak, hogy fájó szívvel gyászolják testvérüket, akinek halálát az értelmetlen erőszak és egy kósza golyó okozta. A QC vezetője ezzel kvázi megerősíti azokat a híreszteléseket, miszerint nem Takeoff-ot akarták lelőni a houstoni bowling pálya előtti kockázás során kitört vita után.

A TMZ eközben hozzájutott egy felvételhez, melyen láthatóak a lövöldözés előtti pillanatok. A titokban rögzített videón hallható, ahogy Quavo veszekedik egy társasággal, többek közt a kosárlabdáról, majd valaki (a felvételen nem látszik, hogy ki) verekedést kezdeményez, amiből aztán menekülés és lövöldözés lesz. Legalább 10 lövés dördül, ezek egyike találhatta el Takeoff-ot. A rapper a helyszínen életét vesztette, mivel a feje közelében érte a lövés.

A houstoni rendőrség tájékoztatása szerint két másik személyt, egy 23 éves férfit, és egy 24 éves nőt is meglőttek, őket kórházba szállították. Egyelőre keresik a lövöldözőket.

Takeoff mindössze 28 éves volt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés