Kövess minket

Aztaa

Egy nagy lépéssel közelebb került az emberiség a WALL·E lebegő dagiszékeihez

Fontos társadalmi előrelépés szemtanúi lehetünk.

Megosztva

Forrás:

A Segway a legtöbb ember agyában egy állva suhanó, sisakos turista képét festi le, de ez hamarosan megváltozhat. A cég ugyanis bemutatta a legújabb nagy dobását, egy elektromos széket, melybe elég becsüccsenni, és máris roboghatunk vele mindenféle kényelmetlen mozgás nélkül akárhova, ahol nem borul fel.

Forrás:

A „Segway-Ninebot’s S-Pod személyszállító” gyakorlatilag olyan mintha a jövőből érkezne, 3 kerék segíti az utazást, ebből kettő gyakorlatilag úgy funkcionál, mint az eredeti Segway-nél, harmadik pedig a fékezésnél segít. Az álló dizájn helyett itt már tényleg meg se kell majd mozdulni, egy irányítókarral lehet irányítani a járművet, mely 40 kilométer / órás sebességre is képes. A Segway állítja, hogy nem a lusta embereknek, hanem inkább a mozgáskorlátozottaknak ajánlják az elektromos széket, de nekik nem biztos, hogy a legjobb választás, hisz ha a járgány lemerül, semmit sem lehet vele kezdeni, nem úgy, mint egy rendes tolószékkel.

Az egész mindenesetre nagyon hasonlít a WALL-E című Pixar filmben látható lebegő dagiszékekhez, mely az emberiség lustaságát és technológiára való feltétlen támaszkodását figurázta ki. De itt még azért nem tartunk.

[vembed youtube=”s-kdRdzxdZQ” ](Gizmodo)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük