Kövess minket

Stílus

Egy pedofil szexuális ragadozó rabfotóját nyomta pulóverre Playboi Carti, a darabot hamar vissza is vonták

Megosztva

Nagy szezonja van a Playboi Carti igazgatta rejtélyes Opium kiadónak. A label előadói, Ken Carson és Destroy Lonely óriási számokat generálnak, sorra húzzák be a sold out koncerteket és a TikTokot is leuralják, míg Carti továbbra is a háttérbe vonulva éldegél, de épp indirekt jelet adott magáról: csapata a napokban dobott ki egy adag merchandise terméket, köztük egy olyan darabbal, amit hamar el kellett tüntetni a weboldalukról.

Érdekesség, hogy egy Narcissist dropról van szó, ami Carti több mint egy éve belengetett, majd ki nem adott albumának a neve, aminek be nem teljesült megjelenése azóta is közös trauma-, ezzel együtt pedig remek mémforrás a rapper rajongótáborán belül. Kérdéses, hogy mindez jel lehet-e arra, hogy a projekt megjelenik, ha nem, akkor beigazolást nyernek azok a fanok által hajtogatott teóriák, miszerint a Narcissist csak egy merchandise-kollekció neve és csak ruhákra, zenei termékekre viszont nem vonatkozik.

A merch-felhozatalba jutott póló, atléta, több féle baseball sapka, egy cropped bomber és több kapucnis pulóver is, amiken különféle mugshotokat, avagy rabfotókat látunk random emberekről. Nem kellett sok, és a Redditen meg is jelent egy gyűjtés arról, hogy kik a képeken látható csúfos figurák. (A darabok ára 395 dollár és 60 dollár közt mozog, a legolcsóbb az atléta, a legdrágább pedig a bomberdzseki közülük.)

Az egyikük Roger Dean Whitt, aki bandita arcfestéssel, egy arany táskát cipelve, mellényben ment neki egy rendőrnek, a másik kettő pedig a fotón bemutató Nicole Marty, illetve egy névtelen elkövető, előbbit drogbirtkolás miatt vitték be, utóbbiról pedig semmi infó nincs azon kívül, hogy ninjának adta be magát, ezt pedig arcfestése is igazolja.

Mindez a maga módján humoros, de itt jön be a képbe a homloktetkós, 40 éves virginiai Hubert Leverich, akiről egy kis keresés után kiderült, hogy egy 13-15 év közötti fiatalkorú lány megerőszakolásáért tartóztatták le.

Forrás: Reddit.com

Alig került fel a webshopba, a kommentelők egyhangú felháborodása és negatív visszajelzései után a pulóver eltűnt az opiumopium.com oldalról és az Instagramról is, ahol a label fotóin Yung Lean, Bladee, Playboi Carti és producere, F1LTHY is szerepel a merch darabjait viselve.

A felháborodás jogos, a gyors reakció így nem is meglepő. Mint sok kommentelő írta, „Miért vennék fel egy pedofil fejével ellátott pulóvert? Wtf.”

Az Opium nem kommentálta az esetet bővebben.

Forrás: opiumopium.com
Forrás: opiumopium.com
Forrás: opiumopium.com
Forrás: opiumopium.com
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés