Kövess minket

Aztaa

Egy szingapúri férfi 2,3 millió dollárra perel egy nőt, amiért a barátzónába került

Megosztva

Egy szingapúri férfi 2,3 millió dolláros pert indított egy nő ellen, amiért úgy érzi, traumatikus élményt okozott neki azzal, hogy visszautasította romantikus közeledését, és azt mondta neki, hogy csak barátként tekint rá – írja a The Washington Post.

A férfi (K. Kawshigan), aki drónversenyek rendezéséből él, azután nyújtotta be a pert, hogy a nő visszautasította a közeledését, ami „tartós traumát” és „kereseti képességének csökkenését” idézte elő nála. A nő vitatja a pert, amelyet a jövő héten tárgyalnak a szingapúri legfelsőbb bíróságon, és azt állítja, hogy a férfi hátsó szándékkal nyújtotta be a keresetet, hogy rávegye őt, hogy tegyen eleget a követelésének, hogy többek között újra felvegye vele a kapcsolatot.

A férfi múlt hónapban már benyújtott egy hasonló keresetet, ott 17 ezer dollárnyi pénzt követelt, de azt visszadobta a bíróság, és arra kötelezte a férfit, hogy fizesse ki a jogi költségeket.

A kereset szerint Kawshigan 2016-ban találkozott először a nővel, és 2020 szeptemberéig jól kijöttek egymással, amikor is félreérthetővé vált, hogyan látják a kapcsolatukat. Míg a nő barátként tekintett rá, addig Kawshigan láthatóan többet akart. Amikor a nő megkérte, hogy kevesebbet találkozzanak, a férfi feldúlt lett, és idegesen reagált. Alig egy hónappal később jogi lépésekkel fenyegetőzött, érzelmi stresszre hivatkozva. A nő kezdetben beleegyezett, hogy tanácsadásra járjon vele, de végül Kawshigan képtelen volt elfogadni az okait, amiért nem akart semmilyen kapcsolatot vagy kapcsolatot vele.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés