Kövess minket

Aztaa

Egy tárgyalás alatt, csoportos videóhívás közben próbált meg újra beszélni egymással Young Thug és Gunna

Megosztva

Újabb tárgyalást tartottak a Young Thugot és Gunnát is érintő, YSL-kiadó ellen indított RICO-ügyben, a feleket pedig élő videóhívásban kapcsolták. A callban mindkét, 2022 májusában letartóztatott rapper részt vett.

Mindez remek alkalomnak ígérkezett arra, hogy a két barát megpróbáljon beszélni a másikkal, tekintve, hogy erre elfogásuk óta abszolút nem volt lehetőség. Mint az elhangzottakat összegyűjtő átiratban szerepel, Young Thug – akit később keresztnevén, Jeffery-ként említenek – szólította meg Gunnát. Alább lefordítva idézzük az elhangzottakat:

Young Thug: „Jól vagy?”

Gunna: „Jól vagyok, tesó. Te jól vagy?”

Young Thug: „Leadtál pár kilót, nem?” – utalt Thugger Gunna súlyvesztésére a börtön óta.

A tárgyalóterem

Ezután a teremben megszólalt valaki és figyelmeztette Gunnát:

„Sergio (Gunna anyakönyvezett keresztneve – a szerk.), be van kapcsolva a mikrofonja.”

Majd Young Thugra is rászóltak:

„Jefferey, Ön sincs lenémítva.”

A két rapper ezután újra beszélgetni kezdett, azt már nem tudni, hogy pontosan mit, ekkor újabb figyelmeztetést kaptak arról, hogy minden rögzítésre kerül, ezért nem kéne nevetniük és egymást szólongatniuk.

„Minden, amit mondanak, rögzítve van. Ne nevessenek. Ne beszéljenek egymáshoz. Tegyenek úgy, mintha itt sem lennének. Ne mondjanak semmit.” – hangzott el a nyomatékos kérés.

Hogy ezután mi történt, arról már nincsenek felvételek az interneten, az XXL viszont úgy értesült,

hogy a tárgyalás végül Young Thug óvadékkérelmének újbóli visszautasításával zárult.

A lap megkérdezte az mc ügyvédjét, Brian Steelt, aki ezt a rövid közleményt küldte a magazinnak:

„Minden erőnkkel készülünk a közelgő tárgyalásra és rendületlenül küzdünk azért, hogy megvédjük Mr. Williams-t az őt ért hamis vádaktól.”

Young Thugot, Gunnát, illetve a YSL Records 26 tagját még májusban tartóztatták le bandatevékenység vádjával Atlantában. Az előadók óvadékkérelmét szinte rögtön elutasították, Gunnáról is kiderült, hogy marad rácsok mögött 2023 januárjában kezdődő tárgyalásáig biztosan. Ezután Thugger ismét próbálkozott, ekkor is elutasították a kérelmét, mondván, hogy veszélyt jelent a társadalomra. Ezt követően Gunna tett közzé nyílt levelet, majd ismét arról szóltak a hírek, hogy visszadobták az ő kérelmét is, miután egy nővér füvet és kokaint próbált becsempészni hozzá.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés