Kövess minket

Stílus

Valóságtorzítás: Ekhoe után Grasa is kollab kollekciót ad ki az [UNREAL] márkával

Megosztva

Felfedte közös kollabját az [UNREAL] és az OTL tag Grasa – az eltűnt, majd megkerült Ekhoe után ez a második ilyen jellegű társulás egy On The Low előadó és a budapesti streetwear márka között.

A kollekció nagyobb volumenű a fent említett Ekhoe kollabnál: a GG x [UNREAL] magába foglal pólókat, pulóvert, nadrágot, bugyit és boxert is – mint mondják, „nagyon hard designok baszott minőségi cuccokon”.

A darabokat május 24-én, szerdán lehet beszerezni élőben a Millenáris parkban, a B épület mögötti [U]-Popupban, ahová a brand kitelepíti mozgó boltját. Ők már délelőtt 11-től megtalálhatóak lesznek ott, az [UNREAL] x NGZ darabokra pedig délután 5-től lehet lecsapni érkezési sorrendben. Extrának számít, hogy a srácok sorsolással is készülnek: minden 10 ezer forintos vásárlás után tombolaszelvény jár, ezzel ritka, 1/1 NGZ x [UNREAL] darabokat lehet behúzni.

„Gecihard a cucc, magáért beszél, nem is kellenek ide szavak. With love for love.” – mondja Grasa a társulásról, utalva gyakran használt, utóbbi szlogenjére. A márka két tulajdonosa és alapítója a kollab világokat és stílusokat hajlító és összemosó voltát hangsúlyozza: „Valóságtorzítás – mint egy szekta” – mondja High.boi. „Full dark és stílushajlító” – teszi hozzá Janofarkas.wrld.

Ami a tarifákat illeti, a fekete póló 19 ezer forint, a fehér 18 ezer forintba kerül majd. A washed grey színállás 23 ezer forint, a hoodie 47 ezer-, a trackpants nadrág 35 ezer-, a love packben kapható underwear csomag 12 ezer-, a boxer és a bugyi pedig külön-külön 7-7 ezer forint. Az úgynevezett [U] X NGZ LOVE PACK csomag pedig 99 ezer forintba kerül.

Facebook-esemény és további részletek errefelé.
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés