Keresés

Kritikus állapotban került kórházba az olasz techno DJ, Joseph Capriati

Offmedia- 2021.01.09. 16:47
Saját apja szúrta le.
Frissítés: Rövid közleményt adott ki Joseph Capriati ügynöksége, a parallel. Ebben azt írják, hogy a DJ nincs életveszélyben. "Egy nagy ölelést küld nektek" - tették hozzá. Alább a poszt és az eredeti hír.


Súlyos állapotban szállították kórházba Joseph Capriati olasz techno DJ-t és producert - írja a La Repubblica.

Az olasz napilap információ szerint a 33 éves zenész összeveszett a 61 éves édesapjával, aki a vita hevében felkapott egy konyhakést, és mellkason szúrta fiát. Capriatit kórházba szállították, vérátömlesztést kapott és megműtötték, de továbbra is életveszélyesen állapotban van, mivel a seb nagyon mély volt, a tüdeje közelében állt meg a kés. Az orvosok két nap elteltével tudják megmondani, hogy pontosan miként alakul majd a DJ állapota. Apját letartóztatták, gyilkossági kísérlettel vádolják. 

Capriati alapból Spanyolországban él, de a pandémia miatt hazatért Olaszországba. Az apjával való vita állítólag egy semmiségen indult, de hamar eszkalálódott. A zenész többek közt a Drumcode kiadónál jelenteti meg a zenéit, és olyan események rendszeres fellépője, mint például a holland Awakenings fesztivál.

Hozzszlsok

rdekes lehet