Kövess minket

Hiphop

Elhunyt a New Orleans-i rendőr, aki anno megmentette Lil Wayne életét

Megosztva

Lil Wayne a közösségi oldalain gyászolja azt a volt rendőrt, aki anno megmentette az életét, mikor a rapper még csak 12 éves volt.

Robert Hoobler, vagy ahogy Wayne hívja, Bob nagybácsi pénteken hunyt el, a családja talált rá a házában. Hooblernek korábban mindkét lábát amputálni kellett, azt nem tudni, hogy pontosan mi okozta a halálát.

A férfit nem csak rendőr kollégái, de Lil Wayne is nagyra tartotta. A rapper többször elmesélte a sztorit, miszerint 12 éves korában öngyilkosságot kísérelt meg, miután az anyja a sok iskolai lógás miatt megharagudott rá, és emiatt Wayne azt hitte, hogy eltiltja majd a rappeléstől.

Kihívtam a rendőröket, majd először a fejemhez, majd a mellkasomhoz tartottam a pisztolyt, közben Biggie szólt a háttérben.” Wayne ezután meghúzta a ravaszt, csak a szerencsének, és egy segítőkész rendőrnek, Hooblernek köszönheti, hogy túlélte a lövést. A rendőrök ugyanis nem sokkal később megjelentek a háznál, és habár a nagy részük átlépett rajta és inkább drogot és fegyvert kezdtek keresni a házban, Hoobler odajött segíteni. Wayne-t végül kórházba szállították. A rapper évekkel később találkozott a rendőrrel, akinek az életét köszönheti. Wayne felajánlotta, hogy bármikor kisegíti a férfit pénzzel, ha arra van szüksége, de Hoobler visszautasította az ajánlatot.

Lil Wayne most Hoobler halálhírére egy gyászposztot tett közzé, melyben azt írja, hogy minden indokkal történik az életünkben.

(TMZ)