Kövess minket

Hiphop

Elhunyt a New Orleans-i rendőr, aki anno megmentette Lil Wayne életét

Megosztva

Lil Wayne a közösségi oldalain gyászolja azt a volt rendőrt, aki anno megmentette az életét, mikor a rapper még csak 12 éves volt.

Robert Hoobler, vagy ahogy Wayne hívja, Bob nagybácsi pénteken hunyt el, a családja talált rá a házában. Hooblernek korábban mindkét lábát amputálni kellett, azt nem tudni, hogy pontosan mi okozta a halálát.

A férfit nem csak rendőr kollégái, de Lil Wayne is nagyra tartotta. A rapper többször elmesélte a sztorit, miszerint 12 éves korában öngyilkosságot kísérelt meg, miután az anyja a sok iskolai lógás miatt megharagudott rá, és emiatt Wayne azt hitte, hogy eltiltja majd a rappeléstől.

Kihívtam a rendőröket, majd először a fejemhez, majd a mellkasomhoz tartottam a pisztolyt, közben Biggie szólt a háttérben.” Wayne ezután meghúzta a ravaszt, csak a szerencsének, és egy segítőkész rendőrnek, Hooblernek köszönheti, hogy túlélte a lövést. A rendőrök ugyanis nem sokkal később megjelentek a háznál, és habár a nagy részük átlépett rajta és inkább drogot és fegyvert kezdtek keresni a házban, Hoobler odajött segíteni. Wayne-t végül kórházba szállították. A rapper évekkel később találkozott a rendőrrel, akinek az életét köszönheti. Wayne felajánlotta, hogy bármikor kisegíti a férfit pénzzel, ha arra van szüksége, de Hoobler visszautasította az ajánlatot.

Lil Wayne most Hoobler halálhírére egy gyászposztot tett közzé, melyben azt írja, hogy minden indokkal történik az életünkben.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés