Kövess minket

Aztaa

Elhunyt a trash kibeszélőshow király, Jerry Springer

Megosztva

79 éves korában meghalt Jerry Springer, az amerikai televíziózás történetének egyik legismertebb és legvitatottabb alakja.

Jerry 27 éven át vezette a nagy sikerű „The Jerry Springer Show” című kibeszélőshow-t, mely a vendégek őrült történeteiről, későbbi évadokban pedig a bunyókról és a botrányokról volt híres.

A család szóvivője szerint Jerry „rövid ideig tartó betegséggel” küzdött. A TMZ forrásai szerint hasnyálmirigyrákról volt szó, amit néhány hónapja diagnosztizáltak, ezen a héten pedig súlyosbodott az állapota.A szóvivő szerint a műsorvezető csütörtök reggel, békésen halt meg chicagói otthonában.

A tévézés előtt Springer politikus volt, 1971-ben beválasztották Cincinnati városi tanácsába, és 1977-ben a város polgármestere lett. Egy cikluson át volt polgármester. 1991-ben aztán nagyot robbant a Jerry Springer Show, mely az elején közel sem volt trash műsor, sokszor taglaltak közéleti témákat. Pár évad alatt végül teljesen más irányba mentek el, mely nézettségi rekordokat hozott .Jerry műsora olyan népszerű volt a ’90-es évek végén, hogy több városban még Oprah Winfrey műsorát is megelőzte. 2018-ban végleg lekerült a műsorról a show.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés