Kövess minket

Hiphop

Elhunyt Coolio

Megosztva

Szeptember 28-án szerdán meghalt Artis Leon Ivey Jr., alias Coolio, az ikonikus Los Angeles-i rapper, tudta meg a TMZ.

A tragikus eset valamikor a délutáni órákban történt, Coolio ekkor épp egy barátjához ment látogatóba. A rapper elment a mosdóba, és miután jó ideig nem jött ki és nem is válaszolt, rányitották az ajtót és a földön fekve találták.

Mire a sürgősségiek kiértek, a rapper feltételezhetően már halott volt, rögtön elhunytnak is nyilvánították a helyszínen. A mentősök szívrohamra gyanakodnak, az idegenkezűség gondolata pedig bár kis időre felmerült, szinte rögtön elvetették, de az illetékesek azért még megvárnák a boncolás és a toxikológiai vizsgálat eredményét.

Drogokat, illetve egyéb tudatmódosító szereket nem találtak a helyszínen, de e kérdésben is várnak a beérkező eredményekre.

Sheila Finegan, az mc menendzsere így nyilatkozott a TMZ-nek:

„Mélyen elszomorít minket kedves barátunk és munkatársunk halála, aki szerdán délután hunyt el. Tehetségével nyomot hagyott a világban, örökre hiányozni fog. Gondoljatok Coolio szeretteire és imádkozzatok értük.”

FRISSÍTÉS: A TMZ új cikkében arról számol be, hogy Cooliót 45 percig próbálták nagy erőkkel újraéleszteni, mindhiába. A bulvárlap azt is megtudta, hogy az mc Las Vegasból utazott L.A.-be, hogy megújítsa az útlevelét. Mivel ez ott adminisztrációs problémák miatt nem sikerült, menedzserével (aki már indult is volna hozzá) megbeszélték, hogy San Diegóban próbálkoznak tovább, de közben megtudták, hogy Coolio összeesett. Bár a halál oka még mindig tisztázatlan, egyre valószínűbb, hogy az előadó szívrohamot kapott.

Az útlevél megújítására külföldi utazás miatt volt szükség: a rappernek hétvégére Németországban voltak lekötve koncertjei.

Coolio, aki úgy volt, hogy idén Szegeden lép fel, mindössze 59 éves volt, nyugodjon békében.

Amint nyilvánosságra hozzák a halál okát, cikkünket frissítjük.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés