Kövess minket

Események

Elindult az idei Telekom Electronic Beats Fesztivál Budapest: ilyen volt az első nap, ma folytatás jövőbetekintő ingyenes koncertekkel, táncos afterrel és sok meglepetéssel

Megosztva

Hivatalosan is beizzította a nyarat a Telekom Electronic Beats budapesti leágazása a már-már szokásosnak számító fesztiváljuk idei etappjával. Ma folytatás, egész napos programokkal, külföldi koncertekkel, és egyéb meglepétesekkel készülnek, ráadásul teljesen ingyen.

Az első napon a Turbinát töltötték meg a jövő magyar hangjaival, egyben megünnepelték, hogy hivatalosan is megjelent a második hazai feltörekvő tehetségeket bemutató válogatáslemezük, pop, club, és experimental kategóriákban. A hangulatot egyértelműen egy kreatív és fiatalos pezsgés jellemezte, mely a lenti fotókból teljesen át is jön.

Aki lemaradt a tegnapról, az ma többszörösen pótolhat, hisz a Fesztivál igazi nagy eseménye ma 15 órakkor indul egy különleges ipari környezetben, és meg sem áll hajnal 5-ig. A programokban mindenki találhat kedvencet, fellép a Beton.Hofi köreiből felfutott Hundred Sins a tördelt produkciójával, de lesz lágyabb vonal is a londoni Elderbrook előadásában, előremutató R&B hangzás Priya Ragu által, és már-már pszichedelikus utazásba csapó koncert a Django Django jóvoltából.

Aki még este 10 után sem szeretne hazamenni, annak Moonbase Patel Disco, LAU b2b Tolo, és a CRIME duó biztosítja az aftert egy house-electro-techno mezsgyén. A koncertek mellett workshopok, piactér, kitelepülő menő éttermek, és nyereményjátékok is várják a merészeket, és azt mondtuk már, hogy ez mind ingyenes?

Hivatalos eseményért és további infókért katt ide.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés