Kövess minket

Film

Elkaszálták a „Kertvárosi Gettó” folytatását, mégsem jön új évad

Megosztva

2014 óta várják az egyik legjobb felnőtt rajzfilm, a Kertvárosi Gettó (The Boondocks) rajongói, hogy a hófehér környékre költöző Freeman család kalandjai folytatódjanak, és három évvel ezelőtt úgy tűnt, imáik meghallgatásra találtak. Ekkor jelentette ugyanis be a Sony Pictures Animation, hogy rebootolják a sorozatot, méghozzá az eredeti alkotóval, Aaron McGruderrel a fedélzeten. 3 év boldog tudatlanság után nemrég kiderült, elkaszálták a show visszatérését.

A 4 évadot megélt Kertvárosi Gettó kíméletlen szatíra, ahol a fekete és hiphop kultúra rengeteg ága célkeresztbe kerül, most, hogy a hiphop zene populárisabb mint valaha, kézenfekvő lenne a folytatás. Talán ezért is rendeltek be rögtön két évadot a folytatásból még 2019-ben, sőt egy 50 perces különkiadás is tervben volt. A sorozat az HBO Maxon debütált volna, és az előzetes pletykák szerint Rumli bátya (Uncle Ruckus) lett volna egyik központi figura, miután az újragondolásban Woodcrest vaskezű polgármestere lett volna. Sajnos a sorozat nagypapája, Robert Freeman hangját adó John Weatherspoon 2019 végén elhunyt, de ennek ellenére a reboot előkészítése haladt tovább, még a korábbi epizódokat is felpakolták az HBO Max-ra.

A napokban aztán Cedric Yarbrough, azaz Tom DuBois szinkronhangja erősítette meg a Deadline-nak, hogy az HBO elkaszálta a folytatást, melyből az alábbi karakterrajzok maradtak csak fent.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés