Kövess minket

Hiphop

Ellopták MF Doom dalszövegfüzeteit

Megosztva

MF Doom özvegye azt állítja, hogy egy kiadóvezető ellopta a néhai rapper dalszövegfüzeteit, és nem hajlandó visszaszolgáltatni azokat.

Jasmine Dumile a Complex-nek elküldött közleményében arról ír, hogy Eothen “Egon” Alapatt, aki jelenleg a Now-Again Records elnöke, évekkel ezelőtt benyúlta a füzeteket, és többszöri felszólításra sem hajlandó visszaadni azokat. Egon és Doom 20 évvel ezelőtt találkoztak először, mikor még a Stone Throw Records-nél dolgozott, mely a Madlib kollab Madvillainy-t is megjelentette.

Az nem tiszta, hogy Egon miként tette rá a kezét a füzetekre, melyben Doom kézzel írt dalszövegei találhatóak, de a rapper még életében megpróbálta visszaszerezni a könyveket, sikertelenül. Jasmine Dumile abban reménykedett, hogy a rapper halálával Egon visszaadja a füzeteket, de nem így történt.

Megerősíthetem, hogy Eothen ‘Egon’ Alapatt illegálisan tartja magánál a dalszövegfüzeteket. Többször megpróbáltuk visszaszerezni, még Doom halála előtt is, de nem lehet vele szót érteni” – mondta az özvegy.

Talib Kweli szintén nagyon rossz véleménnyel van a férfiról, pár hete ő is nyilvánosan kritizálta a kiadóvezetőt, amiért szerinte megpróbálta elgáncsolni az új Black Star lemez megjelenését, és amiért kihasználja az előadókat, akikkel együtt dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés