Kövess minket

Tech

Elon Musk megkérdezte a Twitter felhasználókat, hogy lemondjon-e, mire igent mondtak

Megosztva

Milliárdos Twitter főnök, Elon Musk szavazást indított a Twitter oldalán, melyben azt kérdezte a követőitől, hogy lemondjon-e a közösségi oldal vezetetéséről. „Tartom majd magam a végeredményhez” – írta a szavazáshoz, melynek a végeredménye az lett, hogy 57,5% szerint mennie kell Musk-nak.

Ahogy a mondás tartja, vigyázz, hogy mit kívánsz, mert a végén még valóra válik” – írta kicsivel később, itt már érezhette, hogy mi lesz a végeredmény, pedig még csak 23 perce tartott a szavazás. Pár órával később pedig azon morfondírozott, hogy akik görcsösen ragaszkodnak a hatalmukhoz, azok nem is érdemlik meg azt.

Elon Musk egy követőjének a kérdésére elárulta, hogy nincs utódja, így ha valóban tartja magát a szavazáshoz, nem tudni, hogy ki tudná és akarná átvenni a cég vezetését, és pláne mikor.

Eközben amúgy Snoop Dogg is megszavaztatta a követőit, hogy ő legyen-e az új Twitter főnök, amire 81%-os igen volt a válasz. Az biztos, hogy ha ez bekövetkezne, nem lehetne látni a füsttől a Twitter épületében, mint ahogy a rapper már egyszer befüstölte azt. Alább az erről készült videó.