Kövess minket

Aztaa

Elon Musk visszatenné a kokaint a Coca Colába

Megosztva

Miután Elon Musk a héten egy irgalmatlan, 44 milliárd dolláros összegért megvette az egyik legnagyobb közösségi oldalt, a Twittert, most máris azon poénkodik, hogy miket fog még a jövőben felvásárolni.

Következőleg megveszem a Coca-Cola-t, és visszarakom bele a kokaint” – posztolta ma a világ egyik leggazdagabb embere.

A Coca-Cola amúgy pont azért kapta ezt a nevet, mert az eredeti recept élénkítőszerként tartalmazott dél-amerikai kokalevél-kivonatot, amelyből a kokain is származik. Az 1903-as receptváltásig egy pohár Coca-Colában nagyjából kilenc milligramm kokain volt. 1904 után friss kokalevelek helyett a Coca-Cola már kokainkivonás utáni leveleket használt, és a kokainszint elhanyagolhatóvá vált. A Coca-Cola a mai napig is ilyen narkotikummentes kokaleveleket használ a kólaszirup gyártásához. Musk persze ha akarná tehetné vissza a kokaint a kólába, hisz a kokainárusítás mindenhol illegális, igaz pár helyen a világon medikális felhasználásra legálisan lehet árusítani.

Musk posztja amúgy egy új mém is egyben, az emberek egymás után gyártják az őrültebbnél őrültebb kamu Twitter posztokat, ahol a befektető bejelenti, hogy most épp mit vett meg.

Minket is megvett mar 😩

Posted by BKK memes on Thursday, April 28, 2022
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés