Kövess minket

Hiphop

Első helyen nyitott Lil Baby “It’s Only Me” lemeze a hivatalos amerikai albumeladási listán 

Megosztva

Lil Baby továbbra is erős bástyája a modern hiphop közegnek, amit mi sem bizonyít jobban, hogy legújabb, “It’s Only Me” című nagylemeze első helyen nyitott a hivatalos amerikai albumeladási listán, a Billboard 200-on.

A projekt az elmúlt héten 216 ezer példányban fogyott, és 2022 harmadik legerősebb heti streaming számait tudja maga mögött. Lil Baby korábban a The Voice of the Heroes című Lil Durk kollab lemezzel és a 2020-as My Turn szólólemezével elsőzött.

Az “It’s Only Me“ 23 dalt tartalmaz és olyan vendégelőadók szerepelnek rajta, mint Young Thug, Future, Nardo Wick, Pooh Shiesty, EST Gee, Jeremih, Rylo Rodriguez, vagy épp Fridayy.

A top 10-es lista dobogójának további fokain Bad Bunny iszonyat sikeres „Un Verano Sin Ti” lemeze (2. hely), és az új Red Hot Chili Peppers album, a „Return of the Dream Canteen” (3. hely) szerepel. Ezek a lemezek még csak a felét sem tudták hozni Lil Baby számainak, igaz Bad Bunny már hosszú hetek óta a lista elején van, szóval a második hely számára így is hihetetlen teljesítmény.

(Billboard)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés