Kövess minket

Bulvár

Első közös gyermeküket várja Naomi Osaka és Cordae

Megosztva

Tenisz szupersztár, Naomi Osaka megosztotta a világgal az örömhírt, miszerint első közös gyermekét várja barátjával, Cordae-val.

A 25 éves sportoló ma jelentette be, hogy terhes, mint Instagram posztjában írja: „Az elmúlt néhány év enyhén szólva is érdekes volt, de úgy találom, hogy az életben a legnagyobb kihívást jelentő időszakok a legszórakoztatóbbak. Ez a néhány hónap távol a sporttól igazán új szeretetet és megbecsülést adott a játék iránt, amelynek az életemet szenteltem. Rájöttem, hogy az élet olyan rövid, és egyetlen pillanatot sem veszek természetesnek, minden nap egy új áldás és kaland. Tudom, hogy annyi minden vár rám a jövőben, az egyik dolog, amit nagyon várok, hogy a gyerekem megnézze az egyik meccsemet, és azt mondja valakinek, hogy „ez az én anyukám”, haha.” A poszthoz egy ultrahang felvételről készült képet is csatolt.

Osaka és rapper barátja 2019 óta vannak együtt (nyilvánosan legalábbis). A tenisz sztár egy ideig nem versenyzik, de a 2024-es Australian Openen már el szeretne indulni.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés