Kövess minket

Hiphop

Eminem a „Curtain Call: The Hits” válogatáslemez folytatására utalgat

Megosztva

Eminem gyakorlatilag fű alatt bejelentette a 2005-ös válogatáslemezének a Curtain Call: The Hits-nek a folytatását.

A rapper ma megjelent, Snoop Doggal közös „From The D 2 The LBCcímű dalának klipjében ugyanis felvillan egy flippergép, aminek a képernyőjén az olvasható, hogy „Curtain Call 2„, alatta pedig egy 208 319-es pontszám. Utóbbit Eminem fanjai rejtett megjelenési dátumként értelmezik, ahol a 20,8 gyakorlatilag augusztus 20-at, míg a 319 egy 2022-es dátumot takar (3+19=22), azaz idén augusztus 20-án érkezhet a lemez.

De történt egy ennél sokkal egyértelműbb utalás is, Eminem szimplán elhelyzett egy „curtaincall2” hashtaget az egyik közösségi médiás posztjánál, tehát ha nem direkt szórakozik, akkor úgy tűnik, hogy tényleg érkezik a második hivatalos Eminem válogatáslemez, melyre a „From The D 2 The LBC” is felkerül.

Az első Curtain Call: The Hits 2005 decemberében jelent meg és a rapper legismertebb dalait tartalmazta az Encore albumig bezárólag. Szerepel rajta a „The Way I Am„, a „My Name Is„, a „Stan„, és persze a „Lose Yourself” is, sok más slágerrel együtt. Az album a sok sláger miatt rekord időt töltött a Billboard eladási listáján, és még 2021-ben is ott volt a top 50 legeladottabb nagylemezek közt Amerikában.

A Curtain Call megjelenése óta Eminem hat stúdióalbumot dobott le, ezeknek elég vegyes volt a fogadtatása, de slágereket innen sem lesz nehéz választani, elég ha a csak a Rihannával közös „Love the Way You Lie„-ra, vagy a 2013-as „Rap God„-ra gondolunk.

(HipHopDX)