Kövess minket

Hiphop

Eminem a gyógyszer-túladagolásáról: Hosszú ideig tartott, míg rendbe jött az agyam

Megosztva

Eminem mindig is nyíltan vállalta, dalaiban pedig sokszor felhozta, hogy anno durva gyógyszerfüggő volt, mely 2007-ben egy közel halálos metadon túladagolásban csúcsosodott ki. A rapper most ismét beszélt a függőségéről, illetve az azt követő gyógyulási folyamatról, méghozzá  Paul Rosenberg podcastjában.

Nagyon sokáig tartott, míg újra működni kezdett az agyam” – mondta Eminem a menedzserének, mire Rosenberg azzal kontrázott, hogy emlékszik, több másik gyógyszerrel kellett stabilizálni Em állapotát, és volt olyan gyógyszer, amihez idő kellett, mire a rapper szervezete hozzászokott.

Rosenberg azt is elmondta, hogy Eminem túladolása után gyakorlatilag újra kellett tanulnia rappelni. „Hosszú évek után ez volt az első alkalom, hogy úgy kellett alkotnod, hogy nem volt benned semmilyen szer” – tette hozzá a menedzser, mire Eminem felemlegette, hogy Rosenberg az orvosokat kérdezgette, hogy ugye nincs-e agykárosodása Marshallnak, miután újra rappelni kezdett. Eminem amúgy idén áprilisban ünnepelte leszokásának 14. évfordulóját. Alább az interjúrészlet, itt pedig a teljes.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés