Kövess minket

Hiphop

Eminem bejelentette a második válogatásalbumát, a „Curtain Call 2”-t

Megosztva

Eminem augusztusban ledobja a „Curtain Call” című válogatásalbumának a folytatását – ezt a közösségi oldalain jelentette be a mai nap folyamán.

A detroiti rapper júniusban egy Snoop Dogg kollab dallal tért vissza, ekkor már utalgatott rá, hogy érkezik a második ‘Best Of’ lemeze, de a hivatalos bejelentés csak most történt meg. Eminem a projekt flipper képernyőre emlékeztető borítóját is megosztotta, amin a relatíve újabb lemezeire való utalások és egy korábbi ördögszarvas fotójának modern változata is látható.

Az első Curtain Call lemez 2005-ben jelent meg, így a folytatás az utána megjelent slágereit tartalmazza majd. Eminem gyakorlatilag új fejezetet nyitott a karrierjében, mikor 2009-ben visszatért a Relapse című nagylemezével, tette mindezt rehab után, gyógyszerekről és drogokról leszokva. Később 5 stúdióalbumot dobott le, a legutóbbit 2020-ban, Music to Be Murdered By címmel. A Curtain Call 2 nem csak ezen szólóalbumokról válogatja a dalait, de lesznek rajta mellékprojektekről származó trekkek, film betétdalok, és olyan zenék is, amin Eminem csak vendégszereplő.

A válogatáslemezen lesz egy korábban kiadatlan zene is, erről később adnak tájékoztatást.

Az albumbejelentéssel egy időben egy új merch drop is nyilvános lett, ezt Eminem hivatalos online boltjában lehet előrendelni.

A Curtain Call 2 augusztus 5-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés