Kövess minket

Hiphop

Eminem nagyon nem örült Pete Davidson újabb rap paródiájának

Megosztva

Záróepizódjához érkezett az SNL című amerikai sketch-műsor 47. évada, egyben ez volt az utolsó rész, melyben Aidy Bryant, Kate McKinnon, Kyle Mooney, és Pete Davidson humoristák szerepeltek. A show hivatalosan nem kommentálta a színészek távozását, de a Variety szerint frissíteni akarják a stábot, hogy így vonzanak magukra egy kis figyelmet a nyári szünet után.

A legnagyobb sikereket talán Kate McKinnon érte el a mostani távozók közül, ő rendszeresen szerepel filmekbe és sorozatokban is. Pete Davidson 2014-ben csatlakozott a stábhoz, és először főleg a zenei paródiáival hívta fel magára a figyelmet, mely akkor a fiatalabb nézőket is bevonzotta az 1975 óta futó műsorhoz. Később aztán szuperhíres barátnői miatt került be a hírekbe, járt Ariana Grandéval, Kate Beckinsale-lel, és Kaia Gerber modellel is. Mostanában Kanye West ex-felesége, Kim Kardashian a párja.

Pete egy nosztalgiázós elköszönést is intézett a nézőkhöz, az utolsó sketch paródiája pedig természetesen egy újabb zenés darab volt, ahol egy Eminem dalt, a „Forgot About Dre„-t használta fel, hogy a show vezető-producerét, Lorne Michaels-t kifigurázza.

A sketch azzal zárul, hogy Eminem maga is megjelenik a forgatáson és arra kéri Davidsont, hogy soha többet ne használja a zenéit a paródiáihoz, mert borzalmasak. „Kérlek, állj le, nagyon rossz. Pete, soha többet ne csináld ezt bazdmeg!

Ez amúgy a harmadik Eminem sketch-paródia volt Pete karrierje során.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés