Kövess minket

Hiphop

Eminem szerint Kendrick Lamar a valaha élt egyik legjobb szövegíró

Megosztva

Egyre közeledik az idei Super Bowl hiphop ikonokkal telepakolt félidei showjának időpontja, ahol Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Kendrick Lamar, és Eminem is fellépnek majd. Ez a line up először jön így össze egy színpadon, de ez nem azt jelenti, hogy az egyes előadók ne dolgoztak volna esetlegesen már egymással, a közös tisztelet és elismerés megadásáról nem is beszélve. Eminem a saját rádiócsatornáján például Sway Calloway-jel beszélgetve elmondta, hogy Kendrick Lamart a legnagyobb szövegírók közé sorolja, és nem csak a jelenleg velünk lévő, az új generációt képviselő előadókat tekintve, hanem valaha.

A detroiti rapper az interjú során arról beszélt, hogy iszonyat nagy nyomást érez magán a közelgő fellépés miatt. „Nagyon izgulok. Az élő TV adásnál nincs nehezebb. Ha ott elbaszod, akkor az örökre megmarad” – mondta.

Eminem azt is bedobta, hogy sokkal többre kell majd számítani, minthogy mindannyian felmennek a színpadra aztán elkezdenek rappelni, állítása szerint nagyon komoly show lesz, ami még őt is meglepte a próbák során.

Mint korábban írtuk, a sztárok mellett két süket rapper is becsatlakozik a showba, a félidei showk történetében először ugyanis jelnyelvvel is közvetítve lesz a fellépés.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés