Keresés

Trash fesztivált tartanak ma a Gödör Klubban

Offmedia- 2018.03.16. 20:41
1778
Meztelenül ingyenes a belépés.
Magyarország közhangutalának soha nem volt még ekkora szüksége trash fesztiválra, mint 2018 tavaszán. Az konformista fesztiválokból, a politikai dadaizmusból és az izzadtságszagú budapesti klubéletből már hivatalosan is Dunát lehet rekeszteni - olvasható a IV. Trash fesztivál beharangozójában, amit ma tartanak a Gödör Klubban.

Márciusban egy estére összegyűlnek azok, aki tudatosan, vagy ösztönien kurva nagy tockost adnak a hungaro-apátiának. A fellépők közt lesz Kóródi Józsi, az Addig szívjad amíg van két gramm kultikus mulatósa, Barcs Miki láncfűrészes Parlament-tisztogató performansza, a pipi-védő EGS, barátjával, Figurával, Dubem K - a búzadaráról éneklő afroteam, Madam X-otic, a Dolly Ramboval és a Villanypásztorzzal, a YouTube-Balázs-nosztalgia sztárja, Szintiboy, , a most debütáló, a nevüket elhallgató ismert emberekből álló Halálka és a Kegyelemkettes. Az élő produkciók után vérnyomásnövelő trash partyt csinál az Alpáré és a Gyenge vs. Speedyboy páros.

A negyedik fesztivál alkalmából a RoHAM készít egy trash különkiadást, amiben a magazin klasszikus grafikusai mellett a internet-művészek is publikálnak, többek közt Baba Aziz és Vagvölgyi Noémi.

További infók a Faszbuk eseményben.

Hozzászólások