Kövess minket

Gasztro

Ez a tíz étel egészségesebb együtt fogyasztva, mint külön

Mivel teheted még egészségesebbé a táplálkozásodat? „Csapatmunkával”!

Megosztva

A megfelelő ételpárosításokkal növelhetjük a vitaminok és fontos tápanyagok beépülését a szervezetünkbe. Az alábbi ételek igazi csapatban dolgoznak, és felerősítik egymás pozitív hatását.

Mogyorókrém és banán

Az extra kalóriadús menünek tűnő párosítás valójában jó kombináció edzés utánra például, mert a proteinok és szénhidrátok kettőse regenerál és segít az izmok építésében.

Marhahús brokkolival

A marhában található vas jobban felszívódik, ha magas C-vitamin tartalmú körettel, így például brokkolival párosítod.

Eper müzlivel

Nemcsak finom, hanem extra hatékony is ez a párosítás: a B és a C vitamin felszívódását javítja, ha teljes kiőrlésű müzlit eszünk hozzá, mert egy nem ürül ki olyan gyorsan a szervezetünkből. Persze ez nem zárja ki a joghurtot hozzá, sőt!

Avokádó és paradicsom

Az avokádóban található zsírok a paradicsom karotinoid és A-vitamin tartalmát erősítik. 

Zöld tea citrommal

A citrom megemeli az antioxidánsok számát, amit a zöldteából nyer ki a szervezetünk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés