Kövess minket

Gasztro

Ezek a rózsák valójában sült almából vannak

És nem kell nagy szakácsmesternek lenned, hogy egy muffinsütőben elkészítsd őket!

Megosztva

Egy leveles tésztára kiterítjük a vékonyra vágott almaszeleteket, aztán félbehajtjuk a tésztát és az egészet feltekerjük, aztán egy muffinsütőben kisütjük. Az alma rögzítéséhez baracklekvárt használ a recept. Nem is tűnik olyan nehéznek, ugye?

[vembed youtube=”5rGrwvEjZIQ” ]

Hozzávalók 6 rózsához:

  • 1 fagyasztott leveles tészta lap, felolvasztva
  • 2 piros alma
  • fél citrom leve
  • 1 evőkanál liszt (a tészta alá szórni)
  • 3 evőkanál sárgabarack lekvár
  • fahéj (opcionális)
  • porcukor (díszítésre)
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés