Kövess minket

Hiphop

Ezek az előadók csatlakoztak Curtis hátrányos helyzetű gyerekeket segítő kihívásához

Megosztva

Lezárult a Robin Hood Curtis Challenge, melyet Curtis indított el annak érdekében, hogy pénzt gyűjtsön a hátrányos helyzetű gyerekek beiskoláztatására.

A rapper még pénteken tett közzé egy videóüzenetet az Instagram oldalán, ahol a vagyonos, pénzkötegekkel pózoló magyar rapperekhez szólt. „Azt találtam ki, hogy ezeket a rappereket, az egész rap szakmában, aki tényleg vagyonosnak érzi magát egy challengere invitálom, mégpedig a Robin Hood Curtis Challenge-re, ami annyit takar, hogy itt van az iskolakezdés, hátrányos helyzetű gyerekeket, családokat segítünk meg. Mindenkinek százezer forintot kell betennie ebbe a kasszába, ezt összegyűjtjük és beiskolázzuk a gyerekeket” – mondta akkor.

Azóta többen jelentkeztek a felhívásra, igaz a Curtis által most közzétett listának csak kisebb hányada nevezhető rappernek. Adakozik T. Danny, az AK26 duó, Lmen Prala, Rico, és Dér Heni énekesnő is például, de a sokak szerint kissé direktbe megszólított G.w.M. is a zsebébe nyúl. Volt olyan, aki jelentkezett az adakozásra, például KKevin, de eddig még nem küldte a pénzt. Curtis posztja szerint kétmillió forint gyűlt össze, és habár több magánszemély megkereste őt, hogy beszállna, de ez most nem nekik szólt, szóval az ő felajánlásukat nem fogadta el, később viszont újabb gyűjtést fog szervezni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés