Kövess minket

Bulvár

Fegyvereket foglaltak le A$AP Rocky házában, felvétel is van a lövöldözésről, amivel gyanúsítják

Megosztva

Folytatódik a nyomozás azzal a lövöldözéssel kapcsolatban, amivel nemrég A$AP Rocky-t gyanúsították meg. A gyanú szerint a rapper tavaly többször rálőtt az egyik ismerőse az utcán, miután összeszólalkoztak valamin. Szerencsére a férfinak csak a kezét súrolta az egyik golyó, melyből arra lehet következtetni, hogy Rocky nem akarta agyonlőni az illetőt, de ez csak feltételezetés, hisz egyelőre kevés információ áll a rendelkezésünkre.

Az biztos, hogy a rappert barbadosi nyaralásából hazatérve tartóztatták le a rendőrök a Los Angeles-i repülőtéren az előző héten, majd miután letette a félmillió dolláros óvadékot, szabadon engedték. Házkutatást is tartottak a Los Angeles-i otthonánál, ahol több fegyvert is találtak a hatóságok. Jó hír számára, hogy a fegyvereket teljesen legálisan tartotta otthon, és nem egyeznek azzal a fegyverrel, amit a bűncselekménynél használtak, az viszont már rossz hír, hogy a TMZ infói szerint elvileg biztonsági kamerafelvétel bizonyítja, hogy Rocky volt az elkövető.

Ezt a felvételt nem osztották meg a hatóságok a publikummal, de bizonyítékként felhasználhatják majd, már ha egyáltalán hivatalosan is vádat emelnek ellene, ami eddig még nem történt meg.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés