Kövess minket

Stílus

Fél óra alatt egymillióan próbálták meg megszerezni Travis Scott és a Nike új kollab sneakerét

Megosztva

Travis Scott a zenéléshez szépen, lassan, míg a streetwear világba hatalmas robbanással tért vissza.

A rapper az Astroworld tragédia óta érthető módon kicsit meghúzta magát, de ez nem azt jelenti, hogy apróbb életjeleket nem adott volna magáról, hamarosan érkező új albumát például óriásplakátokon hirdette, és Southside egyik dalán is feltűnt, igaz azt már jó rég rögzítették. A fesztivál tragédia miatt La Flame összes kollaborációját lemondták, kirakták a Fortnite-ból a táncát, megszüntették a CACTI nevű italmárkája árusítását, és a DIOR, valamint a Nike is jegelte a vele való közös munkát. Utóbbinál viszont most megtört a jég, hisz pénteken egy új Cactus Jack x Nike kollab kollekció droppolt, melyet enyhén szólva is hatalmas érdeklődés övezett.

A kollekcióban találhatóak rövidnadrágok, anorákok, mellények és egyéb felsők is, de a legnagyobb hype az alább látható két Travis Scott Air Trainer 1 sneakereket övezte. Az esélyegyenlőség érdekében a cipők vásárlási jogát sorsolással döntötték el, melyre a TMZ információ szerint fél óra alatt 1 millió regisztráció érkezett. Travis tehát továbbra is iszonyatos húzónév a sneaker kollabok világában. A hírek szerint pedig ez valószínűleg csak a kezdet, hisz hamarosan további Nike x Cactus lépők érkezhetnek, köztük egy új Airmax.

Scott emellett a zenei karrierjét is újraindítja, előző vasárnap például a Billboard Music Awards-on adott elő két dalt, ez volt a rapper első TV-s szereplése az Astroworld tragédia óta. Az Utopia című következő nagylemezének továbbra sincs megjelenési dátuma, és a közel 5 ezer embert tömörítő giga Astroworld per továbbra is fekete felhőként tornyosul Travis fölé, de az első lépéseket már megtette a visszatérésére.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés