Kövess minket

Hiphop

Felmentették NBA YoungBoy-t a tiltott fegyvertartási ügyében

Megosztva

Nem bűnös” – mondta ki ma a bíróság NBA YoungBoy tiltott fegyvertartási ügyében, a rapper állítólag elsírta magát örömében, mikor meghallotta az ítéletet.

A Baton Rouge-i rapper kálváriája még tavaly márciusban indult, mikor a rendőrök félre akartak állítani egy autót, amiben ő is ott ült. YoungBoy-t egy 2020 szeptemberi louisianai razzia során való lebukása miatt keresték. Akkor drogot és két lőfegyvert találtak nála, utóbbiakat a büntetett előélete miatt eleve nem hordhatna magánál. YoungBoy menekülőre fogta, gyalog próbált meg eliszkolni a hatóságok elől, akik rendőrkutyákat és helikoptereket is bevetettek. A YoungBoy-t szállító autóban egy fegyvert találtak a rendőrök, de ő tagadta, hogy hozzá tartozna a lőfegyver.

A rapper börtönbe került, ahonnan 5 hónap után félmillió dollár ellenében távozhatott, házi őrizetbe rakták. Az ítélethirdetésig viszont idén nyárig kellett várni, a legrosszabb forgatókönyvek alapján 7 év börtönnel számolt a rapper.

YoungBoy-t végül felmentették. Ügyvédje elmondása szerint örömkönnyekkel fogadta az ítéletet. A rajongói a bíróság előtt várták a zenészt, NBA ügyvédjének „nem bűnös” bejelentésére hatalmas öröm uralkodott el a fanokon.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés