Kövess minket

Bulvár

Félmillió forintnak megfelelő borravalót hagyott egy étteremben Cardi B és Offset

Megosztva

Rap sztárházaspár, Cardi B és Offset nem csak akkor bőkezűek, ha egymásnak kell születésnapi ajándékot venni, hanem egy-egy kiruccanás során is.

Történt ugyanis, hogy Cardi és a Migos rappere a Brooklyn Chop House nevű New York-i étteremben vacsorázott, még hétfőn, ahol egy kemény, 3 ezer dolláros, azaz több mint 1 millió forintos számla várta őket. Átlagemberek vélhetően a szívükhöz kapnának egy ilyen cech láttán, de ők inkább rádobták közel a felét, 1400 dollárt borravalónak – legalábbis a Page Six cikke szerint.

Az extra kényelmesbe öltözött pár egy közös fotót is lőtt a Brooklyn Chop House tulajdonosával, Robert “Don Pooh” Cummins-zal, és tekintve, hogy ő is megosztotta a Page Six értesülését Insta Story-ban, feltételezhetjük, hogy a nagylelkű borravaló híre nem kamu sztori. Az étteremben egyébként Busta Rhymes és Kevin Hart is megfordultak már.

Cardi és Offset amúgy a házasság korai buktatói ellenére jelenleg elég nagy boldogságban élnek együtt, 5 hónapja született meg második közös gyermekük, és februárban az esküvőjük dátumát is a kezükre tetováltatták, mint a lenti képen látható.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés