Kövess minket

Aztaa

Ferenc pápa elismerte, hogy a papok és az apácák is néznek pornót

Megosztva

Kinek a pap, kinek a papné, kinek a Brazzers.com. Ferenc pápa egy római szemináriumi rendezvényen elmondott beszédében figyelmeztetett, hogy az ördög mindenhol ott lapul és még papok és apácák sem immunisak a csábításától.

A pápa egy kérdésre válaszolva mondta ezt, mely arról szólt, hogy a papság új generációja miként tudja úgy használni a digitális világ adta lehetőségeket, hogy a kereszténység örömét hirdessék, anélkül, hogy elveszítenék az identitásukat és túl sok káros tartalommal találnák szembe magukat. Ferenc pápa egyértelműen a közösségi média kihasználása mellett érvelt válaszában, hogy jobb kommunikációt tudjanak a papok és apácák kialakítani a hívekkel, de azért figyelmeztette őket az online pornó veszélyeire.

Nem fogom azt mondani, hogy emelje fel a kezét, akivel szembe jött már legalább egyszer hasonló tartalom, de ha valamelyikőtöket ilyen típusú kísértés ért, tudjátok, hogy ebbe a bűnbe nagyon sokan beleesnek. Nem csak a hívek, de papok és apácák is. Az ördög lép ki onnan. Most nem csak a digitális pornógráfiára és a gyerekek bántalmazására gondolok, az már eleve elfajzás, kérlek testvéreim, figyeljetek erre” – mondta a pápa, aki hozzátette, hogy ő nem használja a közösségi oldalakat, mivel már túl idős hozzá.

Ferenc pápa amúgy 2020-ban elég közelről megtapasztalhatta ezt a fajta ördögi bűnt, ugyanis a közösségi oldalát kezelő illető belájkolt egy igencsak szexi képet egy brazil modelltől. A Vatikán később azzal védekezett, hogy ők teljesen ártatlanok, és választ követeltek az Instagram vezetőitől, hogy miként került oda lájk.

https://stupefied-mccarthy.195-231-75-31.plesk.page/a-fenek-amire-meg-ferenc-papa-is-dobott-egy-lajkot-instagramon/

(Guardian)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés