Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Kirúgták Bam Margerát a Jackass 4 forgatásáról, mert nem bírt józan maradni

Kirúgták Bam Margerát a Jackass 4 forgatásáról, mert nem bírt józan maradni

Offmedia- 2021.02.17. 21:05
A deszkás megígérte, hogy kezelteti magát.
Kirúgták a Jackass egyik alapítótagját, Bam Margerát a negyedik film forgatásáról, mivel nem tudta tartani a stúdió által felállított szabályokat. 

A deszkás és amatőr kaszkadőr előző héten kapta a rossz hírt, miszerint ki van rúgva, amiért megszegte a szerződésében foglaltakat. Később egy videót is készített, amin részegen jelentkezett be a rajongóinak, itt elmondta, hogy a filmet forgalmazó Paramount Pictures miatt a poklok poklát kellett átélnie. Állítása szerint gyógyszerekkel tömték, majd egy "kis botlás" miatt kirúgták, ami szerinte igazságtalan, hisz ő nagyon próbál józan maradni, nem érti miért nem adnak neki még egy esélyt. Bam ezután elhányja magát a videón, valószínűleg a túl sok alkohol hatására.


A TMZ információ szerint a stúdió, a producerek és a többi Jackass tag tisztában vannak Bam függőségével, ezért vették bele azt a szerződésébe, hogy rutin drogteszteken kell átesnie a forgatás alatt, alkoholt sem ihatott, amit alkoholszondával ellenőriztek, valamint a gyógyszereit is szednie kellett, miközben egy pszichológus is járt hozzá. Az nem tiszta, hogy ezek közül melyiket szegte meg. 

Hozzszlsok

rdekes lehet