Keresés

Reboot készül az 1997-es Ál/Arc-hoz

Offmedia- 2019.09.10. 13:26
Egyelőre nem tudni, hogy ezúttal kiknek cserélik fel az arcát.
Rebootolják az Ál/Arc című 1997-es akció thrillert - jelentette be a film jogait birtokló Paramount Pictures. Az új filmnek egyelőre a forgatókönyvírója van meg, ő Oren Uziel, aki korábban a "22 Jump Street - A túlkoros osztag" című vígjátékot is írta.

Az eredeti filmben Sean Archer (John Travolta) FBI-ügynök élete legőrültebb akcióját hajtja végre, amikor orvosi beavatkozással arcot cserél gyűlölt ellenségével, a kómába esett Castor Troy-jal (Nicolas Cage). A megszállott ügynök így próbálja kiszedni a kegyetlen terrorista öccséből, hová rejtették a várost fenyegető bombát. Csakhogy időközben az arc nélküli Troy magához tér és bosszúra éhesen Archer arcával távozik a kórházból.


Azt nem tudni még, hogy az új filmben kik játsszák majd Travolta és Cage szerepeit, és hogy ki helyettesíti John Woo zseniális akciórendezőt, ahogy azt sem, hogy megváltoztatják-e az első film sztoriját. Addig is míg kiderül, alább lehet csekkolni az originál előzetest, de amúgy a teljes film fent van YouTube-on (*kacsintás*).

(CoC)

Hozzászólások