Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Film
  • Titkolt szüzességéről énekelt The Weeknd az 'Amerikai fater' új részében

Titkolt szüzességéről énekelt The Weeknd az 'Amerikai fater' új részében

Offmedia- 2020.05.06. 17:03
Abel volt a sorozat sztárvendége, dalban fedte fel, hogy még szűz, és csak az igazira vár, akit feleségül vehet.
The Weeknd volt a legújabb Amerikai fater rész sztárvendége, de az énekes karakterén csavartak egy nagyot, és a csajozógép imidzs mögé egy titkolozó szűz férfit képzeltek oda.

Seth MacFarlane animációs vígjátéksorozatában Abel saját magát alakítja, az egyik jelenetben a család lány tagja, Hayley Smith le akar feküdni az énekessel, mivel nagy rajongója, de a torontói zenész ekkor egy "I’m a Virgin" című dalban fedi fel, hogy valójában még szűz, és csak a nagy őt várja, akivel össszeházasodhat. A külön az epizódhoz írt dalból kiderül, hogy Abel csak megjátszotta a hedonista életmódját a dalaiban, és igazából még életében nem nézett pornót se, a klipjeiben lévő modellek mind kamuból voltak ott, és még drogozni sem drogozott soha, mert fél a hatásuktól.

"Régóta nagy rajongója vagyok a show-nak. Már gimi óta követem. Ha meghallod benne a dalt, rögtön leesik, hogy külön ehhez írtuk. Mindig is akartam egy olyan karaktert játszani, ami szöges ellentéte a rólam kialakult képnek, és persze kicsit viccet csinálni a saját imidzsemből" - mesélte Abel a Variety megkeresésére.


A szóban forgó rész a 16. évadból származik, szóval magyar fanoknak még kicsit várniuk kell, hisz nálunk még csak a 15. évadot vetítik a TV-ben.

Hozzászólások

Érdekes lehet