Kövess minket

Hiphop

Fluor Tomi szerint a fiatalabb generáció már nem foglalkozik műfajokkal, kevernek mindent

Megosztva

Fluor már vagy 20 éve a pályán van, viszont még mindig tud ihletet meríteni a fiatalabb generációból, akik szerinte már nem veszik komolyan a műfaji határokat. A rapper a Glamour-nak nyilatkozva beszélt a hozzá képest újhullámosnak nevezhető nemzedékről.

„Imádom, hogy helyből van bennük egy nagy adag nyitottság, ők már nem foglalkoznak műfajokkal, kevernek mindent. Mikor mi voltunk 20 évesek, még mentek ezek a dolgok, hogy a rapper utálta a ravert, a rocker a ravert, és így tovább. Nem feszülnek be és akadnak le részleteken, csak csinálják, és ők, ahogy én is anno, maguknak írják a szövegeket és totálisan önazonosak, nem a popgyárból jönnek ki szalagon. Oda-vissza tanulhatunk egymástól, imádok az újabb arcokkal lógni, Lil Frakk bro is nagy spanom lett az elmúlt években, ahogy mostanában az AKC-s srácok is. Értékes, tehetséges, jószívű arcok, tele tűzzel” – mondta Fluor, aki mostanában kifejezetten élvezi, hogy sok Wellhellós kollabjuk van, pedig régen nem volt ezekre annyira rápörögve.

Pörgetjük folyamatosan a dalokat az új albumról, eddig a Crush, a Holiday és a Pezsgőeső jött ki róla olyan arcokkal, mint Lil Frakk, Andro vagy a Valmar. Most épp az AKC-s srácokkal érkezik a klip, de a Budapest Parkos koncertünkig kijön még két klip, hasonlóan izgalmas kollabok lesznek azok is. Amennyire régebben elzárkóztunk a közreműködésektől, most annyira megszerettük benne a kísérletezést” – mesélte.

Az interjúban beszélt arról is, hogy szereti a szingli életet, és azt is elmesélte miként születnek meg a fejében a készülő dalok, itt lehet elolvasni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés