Kövess minket

Film

Folytatást kap a „Félbetépve” című stoner vígjáték

Megosztva

Zöld utat adott a Universal a ’90-es évek kultikus füves vígjátékának, a „Félbetépve” című filmnek a folytatására – tudta meg a Deadline.

Az egyszerűen Félbetépve 2 címmel érkező második rész nem kerül mozikba, vélhetően a streamingen történik majd meg a premier. A rendező a főleg fekete vígjátékokon dolgozó Michael Tiddes lesz, míg a forgatókönyvet a korábban a „21 Jump Street„-en is dolgozó Justin Hires vitte. Sajnos az ismertebb karakterek nem térnek vissza, így aztán Dave Chappelle és Jim Breuer nem fognak szerepelni a filmben, Mary Jane-t alakító Rachel True viszont igen, és Harland Williams is feltűnik majd egy cameó szerepre. Az új színészek Dexter Darden, Moses Storm, Ramona Young, Ash Stantos, Joel Courtney, és David Koechner lesznek. Azt nemtudni, hogy Snoop Dogg füstöl-e majd a második részben.

Az első részben a füves főszereplőink kalandos úton próbálták kiszabadítani haverjukat a börtönből, a második rész elvileg arról fog szólni, hogy Dave Chappelle karakterének fia, JR és a barátai megpróbálnak pénzt szerezni haverjuk temetésére, aki belehalt a világ legerősebb spanglijának elszívásába.

A filmen már az utómunkálatokat végzik, valamikor 2023-ban mutatják be.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés